Verkoopklaar toets

Verkoopklaar Toets

Als je je auto inruilt poets je hem natuurlijk helemaal op, om toch een zo hoog mogelijke inruilwaarde te mogen ontvangen. Vaak gebeurt dit niet als een woning voor de verkoop wordt gepresenteerd. Wil je een goede eerste indruk maken, en eerlijke objectieve adviezen en sta je open voor opbouwende kritiek? Bij twijfel over uw woningpresentatie (of uw vertrouwde huis vanuit kopersogen echt verkoopklaar is?) en stelt u zichzelf de vraag of deze misschien beter/anders kan, neem gerust contact op!

Meestal verloopt het zo

U gaat uw (t)huis verkopen! U belt de makelaar, de opdracht wordt getekend, de foto’s worden genomen en we wachten af tot er een reactie van een belangstellende komt.

Of toch liever met de verkoopklaar-toets.

U heeft het besluit genomen om “goed voorbereid” uw (t)huis te verkopen, maar de woning is “zo eigen” dat u eigenlijk niet weet hoe een ander tegen uw heerlijke stekje aankijkt. U staat open voor adviezen en opbouwende kritiek om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken en wilt uw huis natuurlijk zo goed mogelijk presenteren met het oog op “verkopen”. Met de verkoopklaar-toets krijgt u een eerlijk beeld vanuit de ogen van de mogelijke nieuwe koper. Hoe komt uw woning het beste uit de verf!

Hoe gaat het in zijn werk?

Miranda Hey Makelaardij is aankoopmakelaar en weet dus waar (mogelijke) kopers op letten maar ook waar ze op afknappen!

De verkoopklaar-toets is een totaal-beeld van:

– de bouwkundige aspecten

- de woonhuisinstallaties

– het totaal (aandachtspunten, achterstallig) onderhoud – de aankleding

– de tuin (buitenruimtes)

– de bijgebouwen

– de sterke punten benadrukken

– de zwakkere punten verbeterenVan de verkoopklaar-toets krijgt u een naslagwerk en verplicht u tot niets. U bepaalt zelf hoe u de verkoop gaat voorbereiden, met andere woorden u bent en blijft de regiseur over de verkoop van uw (t)huis. Wat wilt u zelf doen en past binnen uw budget en wat zijn de alternatieven? Als u tijdens het verbeteren nog adviezen of tips nodig heeft kunt u uiteraard altijd kosteloos een beroep doen op Miranda, want zij leeft met u mee. Zij wil niets liever dan met u nagenieten van een succesvolle verkoop van uw woning! Wilt u vrijblijvend meer weten over de verkoopklaar-toets, schroom dan niet om contact op te nemen.

Miranda kijkt ernaar uit u persoonlijk te mogen ontmoeten en adviseren. Ze komt graag bij u langs.

De 1e gespecialiseerde aankoopmakelaar in Alkmaar. Neem vrijblijvend contact op: