Interieurstyling

Bezichtigingen

interieurstyling Miranda Hey Makelaardij AlkmaarInterieurstyling ‘de eerste indruk is goud waard!’

Wist u dat statistieken uitwijzen dat huizen die op een professionele manier verkoop-klaar gemaakt zijn aanzienlijk sneller verkopen en tegen een prijs die gemiddeld 10-15% hoger ligt ten opzichte van soortgelijke woningen? Dit voordeel wil Miranda Hey Makelaardij u niet ontnemen en laat ook uw woning stylen door “gecertificeerde” verkoopstylisten.
Een huis verkopen (zeker met het huidige enorme grote aanbod) vraagt om een perfecte
presentatie, dus voordat de foto’s genomen worden. Het zou toch jammer zijn als mensen op internet na het zien van de foto’s al afhaken. De verkoopstyliste is in overleg met u in staat om uw (t)huis dusdanig ruim, licht, sfeervol en smaakvol te presenteren, dat een potientiele koper zich welkom voelt en zich misschien ook al een beetje thuis voelt.

Na de prettige samenwerking met de stylisten tijdens de verkoop van de woning komt het vaak voor dat er ook nog een beroep op ze gedaan wordt voor de inrichting van het nieuwe huis. Ze kijken naar de ruimte, lichtinval, geven adviezen voor kleurgebruik, verlichting, accessoires, wanddecoraties en vooral naar de maatvoering van de meubels om verkeerde aankoopbeslissingen te voorkomen en staan u ook met raad en daad terzijde om de gewenste sfeer neer te zetten zodat ook uw nieuwe woning past als een jas.

De 1e gespecialiseerde aankoopmakelaar in Alkmaar. Neem vrijblijvend contact op: