Onze diensten

EEN HUIS KOPEN

U heeft een leuke woning gezien en maakt een afspraak bij de “verkopende makelaar” die de belangen behartigt van de verkoper van het huis. Maar een droomhuis kopen heeft ook risico’s en vaak gaat de roze bril op. Een onafhankelijke deskundige aankoopmakelaar die de belangen behartigt van de koper, zorgt ervoor dat kopers met beide benen op de grond blijven staan en (tien)duizenden euro’s besparen op de koopprijs van hun toekomstige (t)huis.

  • Waar gaat u op letten tijdens de bezichtiging?
  • Is er asbest aanwezig?
  • Wat zijn de ontwikkelingen in de omgeving?
  • Hoe brengt u op de juiste manier een bod uit?
  • Is het koopcontract duidelijk, met daarin alle termijnen en condities?
  • En wat te doen als er iets tegenzit?

Als u zonder zorgen een huis wilt kopen en met uw eigen aankoopmakelaar sterker wilt staan tegenover de verkopende makelaar, laat u dan begeleiden door aankoopmakelaar Miranda Hey. De 1e gespecialiseerde onafhankelijke aankoopmakelaar in Alkmaar die geen huizen verkoopt, maar voor de volle 100% huizenkopers beschermt tijdens het kopen van een huis.

Een huis kopen is een vak apart, en aankoopmakelaar Miranda Hey Makelaardij verstaat dat als geen ander. Overtuigd en wilt u ook zonder zorgen een (t)huis kopen?

GRATIS ZOEKOPDRACHT

” Hoe ga ik om met het enorme aanbod van huizen en heb ik daar de tijd voor, zin in, en beschik ik over de benodigde bouwkundige/juridische kennis?”

Laat ons een gratis zoekopdracht uitvoeren aan de hand van uw woonwensen!

BEZICHTIGINGEN

U heeft “het” huis gezien waarvan u denkt “dat huis wil ik hebben”. Dan wil je natuurlijk niet dagenlang wachten voordat je eindelijk de sfeer kunt gaan proeven van de woning. Als u contact opneemt zorg ik ervoor (in overleg met u) dat de verkopende makelaar zo snel mogelijk een bezichtiging mogelijk maakt. En uiteraard moet dat ook mogelijk zijn in de avonduren of tijdens het weekend.

Geen snel bezoekje maar alles even rustig op je laten inwerken en alle mogelijkheden van de woning bekijken. Als u de woning aan het bekijken bent informeer ik u niet alleen over de bouwkundige staat van de woning maar ook de staat van de “woonhuisinstallaties”. Naderhand bespreken we de resultaten van de bezichtiging en het vooronderzoek en kunnen we in goed overleg een slimme strategie gaan bepalen. Bij alle bezichtigingen kunt u een beroep op me doen “als u dat prettig vindt”. Alles is bespreekbaar!

Wilt u een makelaar die uw belangen behartigt, neem dan vrijblijvend contact op. Uw belang en wensen staan bij mij voorop!

SUCCESVOL AANGEKOCHT

” Wij zijn ontzettend tevreden. Miranda heeft ons enthousiast gemaakt bij het zoeken naar een appartement. Uit de vele aanbiedingen heeft zij met ons de goede uitgezocht. We zijn blij met de grote hoeveelheid informatie die zij voor ons overal heeft weggehaald. Ons nieuwe huis is daardoor al heel bekend voor ons. Voor bezichtigingen nam ze ruim de tijd. Geen vraag was te veel. We kregen zelfs een fotoboek van haar zodat we ons zelf in het appartement op de foto zagen. Kortom het was een genoegen om met Miranda op huizen jacht te gaan – G.J. en A. Bakker